Recenze na Petsy

Petsy

O násBlogKontaktRecenze o Petsy

Petsy je platforma, která spojuje majitele zvířat s profesionálními opatrovníky. Naším cílem je zajistit snadný přístup k ověřeným opatrovníkům ve vašem okolí.

Zobrazit profil

Dita Strizkova,

7 zakázek

Mila a ve vsem vstricna kamaradka naseho hafana. Zvladli spolu za par dnu uplne vsechno, vcetne deste i jeho hereckeho vykonu. Pani vse hlidala a podavala veskere info. Mohu vrele doporucit! Dokonala pece o naseho mazlika.

Lenka Gabrielová
21.06.2024

Filip Střížka,

4 zakázek

Filip je sympaticky mladik, ktery je velmi dochvilny. Venceni mohu jen doporucit a urcite vyuziji i priste. Tentokrat nas vylozene zachranil…:) Dekujeme za nej.

Lenka Gabrielová
19.06.2024

Markéta Ščotková,

1 zakázka

Velice pozitivní zkušenost. Slečna Markéta je milá, nic nebyl problém, na všem jsme se domluvily. Službu jsem využila poprvé a rozhodně nelituji. Naše britská kočka naprosto ok, bylo o ní moc dobře postaráno. Ještě jednou děkuji. K. Svobodová

Karolína Svobodová
19.06.2024

Michael Sokol,

4 zakázek

Ďakujem. Bolek bol v dobrých rukách. Kluci zvládli aj Bolkove "zpanikárenie".

Alžbeta Gyulaffyová
18.06.2024

Emílie Hošková,

2 zakázek

Moc děkujeme Emilii a určitě se ozveme znovu když budeme potřebovat hlídání.

Laura Stražanová
17.06.2024

Dominika Smrčková,

9 zakázek

Slečna posílala o Kelly pravidelné info, nechtěla úplně rušit na dovče, takže když jsem napsala "Co Kelly?", krásně mi popsala jak se mají a nějaké fotky. Kelly bývá trošku prudná a prská a seká, ale Domča se nenechala odradit a nakonec z nich byly kámošky :) Děkujeme!

Alena Fikulkova
16.06.2024

Emílie Hošková,

2 zakázek

Agáta Toušková
09.06.2024

Vojtěch Vondráček,

2 zakázek

Vojtecha doporucujem, prijemne jednanie, vystupovanie. Posielal mi fotky a informoval ma. Vrele doporucuju.

lukas masar
09.06.2024

Dominika Smrčková,

9 zakázek

Domča byla úžasná, starala se o Formulku jako o vlastní, posílala videa a fotky. Malá byla pořád venku, v kontaktu se psy, krásně ji to pomohla v komunikaci s ostatními pejsky. Domča se ani nezalekla když malá vyvedla nějakou lumpárnu, celou dobu se mnou byla v kontaktu a já neměla žádné obavy o malou. Příště zas!

Nikol Karmazínová
06.06.2024

Sofia Ailerová,

1 zakázka

Anna Kortusová
06.06.2024

O Petsy
O násBlogKontaktRecenze
Potřebujete pomoc?
Podmínky služebZásady ochrany osobních údajůFAQEvropské fondy
Přihlaste se k odběru našeho zpravodaje

Zjišťujte zajímavosti o péči a výchově zvířat

App Store
Google Play
EU Funds - Logo